Ei leidnud sobivaid tulemusi. Proovi otsida üldisema märksõna järgi.

Tuotteet lisätty ostoskoriin!
klaasist valamu MURANO 40x14cm, must/valge klaasist valamu MURANO 40x14cm, must/valge klaasist valamu MURANO 40x14cm, must/valge klaasist valamu MURANO 40x14cm, must/valge klaasist valamu MURANO 40x14cm, must/valge klaasist valamu MURANO 40x14cm, must/valge klaasist valamu MURANO 40x14cm, must/valge klaasist valamu MURANO 40x14cm, must/valge

malja-allas INTERIA MURANO 40x14cm, musta/valkoinen

AL5318-13

INTERIA

kpl

n. 2-4 viikkoa

695,00 €

136,27 €/Kg

 • MURANO lasinen pesuallas

  valmistettu ja koristeltu yksinomaan käsin, sävyerot ovat tuotteen ominaisuus
  Älä käytä silikonia tai vastaavia materiaaleja asennuksen aikana, jotta sisustus ei vahingoitu
  asennus: tyotasolle

  Vinkki: Suosittelemme pesualtaan ja työtason välille alusrenkaan käyttöä (tuotenumero WP93051), mikä helpottaa pesualtaan kiinnittämistä ja tiivistämistä työtasolle, jossa pohjassa olevilla pesualtailla ei ole tasaista pintaa. Alusrenkaan ylä- ja alaosassa on läpinäkyvä tiiviste.
  Vinkki 2: Pesualtaan kauneus erottuu entistä enemmän, kun käytetään WP94051LED LED-aluspäällystettä.

   


  Lasi on synonyymi luovuudelle ja edustaa inspiraatiota ja ammattitaitoa. Monivuotisen historian omaavien italialaisten lasinvalmistajien MURANO-sarjan lasiset pesualtaat ovat todiste tästä. Jokainen tiskiallas on tarkan käsityön tulos alusta asti sisustukseen ja on siten ainutlaatuisuuden tunnusmerkki.
  Tuotantoprosessien joustavuuden, lasimestarien intohimon ja kokemuksen ansiosta sinulla on mahdollisuus rikastuttaa kylpyhuonettasi ainutlaatuisella elementillä. Värillinen lasinen pesuallas hienostuneella viimeistelyllä ja muodoilla tekee kylpyhuoneesta emotionaalisesti positiivisen tilan.


  Huolto:
  Pese vedellä ja miedolla, hieman väkevällä pesuaineella. Älä käytä aggressiivisia aineita tai sieniä, joiden pinta on karkea. Kuivaa pehmeällä liinalla.
  Älä käytä asetaattisilikonia asennuksen aikana.

  Halkasija Ø 45 mm.

 • Muoto Pyöreä
  Paino kg 5.1
  Pituus mm 400
  Leveys mm 400
  Korkeus mm 140
  Materiaali Lasi
  Asennustyyppi Työtasolle
  Hanan aukko Ei
  Ylivirtaus Ei
  Väri Musta

Osta oheen:

.