Ei leidnud sobivaid tulemusi. Proovi otsida üldisema märksõna järgi.

Tuotteet lisätty ostoskoriin!
pesuallasteline Interia SKA laatikolla 750x850x460 mm, mattamusta / kiiltävä valkoinen

pesuallasteline Interia SKA laatikolla 750x850x460 mm, mattamusta / kiiltävä valkoinen

SKA602

INTERIA

kpl

n. 2-4 viikkoa

699,00 €

 • Rakenne ja laatikko MARIA -pesualtaan alla

  Teräsrakenne jaloissa
  1x alalaatikko: laminoitu,  kiiltävä valkoinen
  BLUM TANDEMBOX antaro -laatikko BLUMOTION -vaimennustoiminnolla ja elinikäinen takuu

  Huonekalujen valmistuksessa käytämme BLUM® TANDEMBOX -laatikon ulosvedettävää järjestelmää, jossa on integroitu BLUMOTION-vaimennustoiminto. Avaa kaikki tällä järjestelmällä varustetut laatikot helposti ja helposti yhdellä kädellä. TANDEMBOX antaro takaa korkean liikkeen laadun dynaamisella kantavuudella 30 ja 65 kg.
  Sisäänrakennettu BLUMOTION -vaimennustekniikka takaa helpon käytön ja sulkee huonekalut pehmeästi ja hiljaa koko huonekalun käyttöiän ajan. Ei ole väliä kuinka voimakkaasti suljet laatikot tai kuinka täynnä ne ovat ja siksi painavia.

  Teollinen tyyli ei teeskentele mitään. Se on yksinkertainen, minimalistinen, terävät reunat ja suorat viivat. Metallielementit alkuperäisessä epätasaisessa muodossaan löytävät sovelluksensa täältä. Yleisimmät kontrastit ovat valkoinen ja musta. Tämä tyyli on vanhojen teollisuushallien innoittama ja osoittaa yksinkertaisen kauneuden piilotettujen putkien ja metallirakenteiden, kuten SKA -sarjan, takana.

  SKA-sarja sisältää kiinteät rakenteet pesualtaiden tai työtasojen alla, mutta myös pyyhkeiden telineet ja pidikkeet, seinähyllyt, kaikki valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, jauhemaalattu. Toimitamme vakiona valkoisen ja mustan värin, mattapintaisia rakenteita. Saatavana kaikissa RAL -sävyissä, hinta +40%. Toimitusaika on 8 viikkoa.

 • Paino kg 22.2
  Pituus mm 455
  Leveys mm 745
  Korkeus mm 850

Samanlaiset tuotteet:

Liike on avoinna Ti 13-18.30, Ke 10-18.30, To 10-15.30