Ei leidnud sobivaid tulemusi. Proovi otsida üldisema märksõna järgi.

Tuotteet lisätty ostoskoriin!
Tugitanko suihkuseinälle MODULAR SHOWER, 950 mm, kromi Tugitanko suihkuseinälle MODULAR SHOWER, 950 mm, kromi Tugitanko suihkuseinälle MODULAR SHOWER, 950 mm, kromi Tugitanko suihkuseinälle MODULAR SHOWER, 950 mm, kromi Tugitanko suihkuseinälle MODULAR SHOWER, 950 mm, kromi Tugitanko suihkuseinälle MODULAR SHOWER, 950 mm, kromi Tugitanko suihkuseinälle MODULAR SHOWER, 950 mm, kromi

Tugitanko suihkuseinälle MODULAR SHOWER, 950 mm, kromi

MSBR3

SAPHO

kpl

n. 2-4 viikkoa

88,29 €

110,36 €

 • Pitkittäinen tukitanko, joka tyylikkäästi MS2-moduulin lisäpaneelin ja jota voidaan käyttää myös MS1-moduulin kiinnittämiseen syvennykseen asentaessa.

  • Tangon pituus: 95 cm
  • Voidaan käyttää laseille, joiden paksuus on 6-8 mm

  Modulaarinen ratkaisu mahdollistaa eri vaihtoehdoja suihkun ovien ja seinien asentamiseen. Esimerkkejä yhdistelmistä:

  MODULAR SHOWER suihkuseinäkonsepti tarjoaa lasimoduuleita profiileilla, jotka helpottavat asennusta. Lasit on päällystetty molemmilta puolilta Antidrop-pintakäsittelyllä, mikä helpottaa puhdistamista. Lasin korkeus on 2000 mm ja paksuus 8 mm. Lasin pohjassa on alumiiniprofiili, joka antaa tyylikkään ilmeen, tiivistää paremmin ja helpottaa käsittelyä ja asennusta.
  Lasin mitoista riippuen on aina tarpeen ostaa lisää tukitankoja suihkukaapin vakauden varmistamiseksi. Tuet ovat ruostumatonta terästä ja niitä voidaan lyhentää halutulla tavalla, leikkaus on piilotettu kromipäätykappaleisiin (paitsi kulmatuet, joita ei voi vaihtaa).

  Seinäprofiili mahdollistaa 0-30 mm toleranssin
  Tyylikkään ilmeen antava alumiiniprofiili lasin alareunassa tiivistää hyvin ja yksinkertaistaa asennusta.
   
 • Tuotesarja MODULAR SHOWER
  Paino kg 0.914
  Pituus mm 950
  Leveys mm 23
  Korkeus mm 23

Samanlaiset tuotteet:

.