Ei leidnud sobivaid tulemusi. Proovi otsida üldisema märksõna järgi.

Tuotteet lisätty ostoskoriin!

Tuoteryhmät

Meistä

Nykyaikainen koti on yksilöllinen ja viihtyisä. Ei mitään liiallista, ei mitään satunnaista. Olkoonpa sitten kyseessä moderni toimivuus tai retrohenkinen ylellisyys.

Deko24 OY toimii kalusteiden, kylpyhuoneen sisustuksen, saniteettitekniikan ja keittiöaltaiden myynnin parissa. Lisäksi tarjoamme monenlaisia koristavia sisustusesineitä ja aksenttikalusteita, jotka tekevät kodistasi vieläkin yksilöllisemmän ja viihtyisämmän.

Meille on tärkeää olla perillä sisustusmaailman kaikkein uusimmista suuntauksista ja sen mukaan täydennämme tavaravalikoimaamme jatkuvasti.

Olemme valinneet eri maissa olevat yhteistyökumppanimme huolellisesti ja etusijalle asetamme aina valmistajat, joiden hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Tavarantoimittajiemme joukossa on edustettuina esimerkiksi sellaisia laadukkaita tavaramerkkejä kuten Creavit, Kerasan,Zuiver, Dutchbone, Porta&Bini, Creative Home ja TCH Furniture.

 

Koska ostamme omat tavaramme suoraan valmistajilta, voimme tarjota kilpailijoitamme edullisempia hintoja. Joka kuukausi meillä on myös erikoistarjouksia, joissa monet tuotteistamme ovat jopa 70 % normaalihintaa edullisempia.

Kaikkein tuoreimmista tarjouksista ajan tasalla sinut pitää meidän Facebook-sivumme.

 

Suurin osa tuotevalikoimasta on varastosta heti saatavana. Tilausten osalta toimitusaika on 14 päivästä alkaen. Kaikilla tuotteilla on vähintään 2 vuoden takuu, osalla tuotteista se on jopa 10 vuotta. 

Ota lisäkysymysten osalta yhteyttä tiimiimme puhelimitse tai sähköpostitse, tai käy edustusmyymälässämme osoitteessa Välimerenkatu 10, Helsinki.