Ei leidnud sobivaid tulemusi. Proovi otsida üldisema märksõna järgi.

Tuotteet lisätty ostoskoriin!
monoliitvann Rosana 146x146x63 cm, valge/must monoliitvann Rosana 146x146x63 cm, valge/must monoliitvann Rosana 146x146x63 cm, valge/must

monoliittinen kylpyamme Rosana 146x146x63 cm, valkoinen/musta

63119MB

INTERIA

kpl

n. 4-6 viikkoa

3979,00 €

99,48 €/Kg

 • Monoliittinen kylpyamme tekee vaikutuksen tarkoilla reunoillaan ja puhtaalla muotoilullaan. Kylpyamme ja etupaneeli muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, joka takaa tyylikkään ulkonäön lisäksi myös helpon huollon. Vakaa rakenne, tarkat ulkoreunat, integroidut tukijalat ja kevyt paino varmistavat myös helpon ja nopean asennuksen.

  Valuakryyli

  Kaikki tämän tuotesarjan kylpyammeet on valmistettu Akripol-akryylilevyistä. Toisin kuin PMMA-akryylilevyt, joilla on pehmeämpi pinta ja alhaisempi kemikaalien kestävyys, Akripol-akryylilevyt valmistetaan valumenetelmällä. Poikkeuksellisen vahva, kestävä, naarmuuntumista ja kemikaaleja kestävä Akripol on lämmin kosketukselle ja sitä on saatavana loputtomassa valikoimassa täyteläisiä värejä ja tehosteita. Se voidaan helposti lämpömuovata.

  Monoliittinen kylpyamme

  Vapaasti seisova monoliittinen akryyliamme varmistaa tyylikkään ulkonäön lisäksi myös helpon huollon. Kylpyamme ja sen etulevy on valmistettu yhdestä homogeenisesta materiaalista. Terävä ulkoreuna on sovitettu seinäasennukseen. Merkittävä etu on ammen nopea asennus, joka kestää enintään 20 minuuttia.

  Kylpyammeessa on metalliset tukijalat.

 • Tuotesarja MONOLITH
  Ammeen muoto Kulmamalli
  Tilavuus 365
  Paino kg 40
  Pituus mm 1460
  Leveys mm 1460
  Korkeus mm 630
  Materiaali Akryyli
  Asennustyyppi Lattialle
  Tyyli Nykyaikainen
  Tuote saapuu koottuna Kyllä
  Ylivirtaus Kyllä
  Väri Musta, Valkoinen

Osta oheen: